در این مطلب با کمک چند مجله معتبر پزشکی از سرتاسر دنیا، شما را با فواید، عوارض جانبی، طرز استفاده اصولی و نکات مهم و ضروری دیگر سماق قرمز آشنا می کنیم. موارد زیادی به عنوان خواص سماق قرمز مطرح می شود که بسیاری از آنها علمی نیستند و فقط نظر شخصی می باشند. در این مطلب ما خواص ثابت شده و علمی سماق را به شما معرفی می کنیم.

سماق چه فوایدی دارد؟

سماق میوه گرد و خشک بوته ای به همین نام است که مزه ترشی دارد و اکثرا برای طعم دادن به غذاهای گوشتی استفاده می شود. از سماق بیشتر به همین منظور استفاده می شود چون معمولا غذاها به خودی خود طعم ترشی ندارند و سماق می تواند این مزه را ایجاد کند.

میوه سماق در آمریکای شمالی بسیار محبوب است و مردم این ناحیه نه تنها برای مصارف غذایی بلکه در موارد بهداشتی هم از آن استفاده می کنند. بوته های سماق در بسیاری از نقاط جهان مخصوصا در خاور میانه، آمریکای شمالی و آفریقا می روید و به مناطق دیگر هم برده می شود. گیاه سماق در ابتدا قرمز، سبز یا کرم رنگ است و بعد از خشک شدن به رنگ قرمز تیره با هسته بنفش درمی آید.

سماق یکی از چاشنی های محبوب و پر مصرف در غذاهای ترکی، عربی و همینطور غذاهای منطقه خاور میانه محسوب می شود. مخصوصا بومیان آمریکای شمالی از سماق ترکی در نوشیدنی های گرم و سرد یا چای ها استفاده می کنند.

خواص سماق

1-سماق یک آنتی اکسیدان قوی و موثر است

سماق حاوی آنتی اکسیدان های قدرتمندیست که از بدن در برابر سلول های مضر و آسیب دیده حفاظت می کنند. بر اساس یک تحقیق علمی انجام شده در سال 2004، آنتی اکسیدان ها می توانند با بیماری های قلبی، پیری زودرس، اختلالات معده و عوارض بسیار دیگری مقابله کنند.

2- سماق با عفونت های قارچی مبارزه می کند

.

توضیحات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

سماق قرمز –فواید، طرز مصرف اصولی و نکات مهم دیگر


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها