رازیانه یک گیاه بومی در منطقه مدیترانه و معروف به یونان باستان است. یونانیان باستان از تمام قسمت های گیاه مانند پیاز، گلبرگ، ساقه، برگ و دانه ها برای اهداف آشپزی و دارویی استفاده می کردند. رازیانه بدلیل طعم غنی یک گیاه محبوب برای آشپزی در بسیاری از کشورها است. با توجه به مزایای بهداشتی، رازیانه معمولا باعث بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی می شود.

رازÛ?اÙ?Ù?

دانه رازیانه

  • دانه های رازیانه و یا دقیق تر میوه ها، غنی از مواد مغذی شامل فلاونوئیدهای روتین، کائمفرول و کوئرستین هستند که از رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و آسیب اکسیداتیو به بافت ها را کاهش می دهند.
  • علاوه بر این، کوئرستین دارای خواص ضد آلرژیک، ضد التهابی و ضد ویروسی است.
  • دانه های رازیانه همچنین حاوی آنتول، یک روغن فرار است که از خصوصیات استروژن انسان تقلید می کند و خواص ضد التهابی و ضد سرطانی نشان می دهد.
  • از آنجایی که آنتول یک فیتواستروژن است، دوزهای بالا از دانه های رازیانه ممکن است رشد بافت را افزایش داده و مقدار شیر تولید شده در طی شیردهی را افزایش دهد.
  • دانه رازیانه حتی به جلوگیری از نفخ شکم کمک می‌کند؛ به همین دلیل است که در هند و کشورهای اطراف بعد از غذا، دانه های رازیانه جویده می شود.

ساقه و برگ رازیانه

ساقه و برگ رازیانه معمولا برای طعم دهی به سالاد، پاستا، گوشت و ماهی، به ویژه در یونان، ایتالیا، فرانسه و ترکیه استفاده می شود. ساقه های رازیانه در ظاهر و بافت شبیه به کرفس است، در حالی که برگ های سبز آن شبیه شوید است.

  • ساقه و برگ‌های رازیانه منابع عالی ویتامین C و منابع بسیار خوب فیبر، پتاسیم، منگنز، اسید فولیک و مولیبدن هستند. به عنوان مثال، یک فنجان رازیانه خام حاوی حدود 11 میلی‌گرم ویتامین C است.
  • علاوه بر این، آن‌ها منابع خوبی از نیاسین، فسفر، کلسیم، منیزیم، آهن و مس هستند.
  • در هند، برگ‌های رازیانه و دانه‌ها برای تقویت بینایی و بهبود هضم و نیز کاهش نفخ شکم و باد کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

خواص و مضرات رازیانه برای تخمدان، کیست و نکات دیگر برای ن


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها